Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση στους «8» του τουρνουά του Ρότερνταμ



Μπορεί στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς να δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα μέχρι...

να τον νικήσει με 2-1 σετ, αλλά στον 2ο όλα ήταν πιο εύκολα κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα, τον οποίο καθάρισε με 2-0 σετ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους προημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν το φαβορί αλλά ο Λευκορώσος ήταν αποφασισμένος να το παλέψει όσο μπορούσε και μέχρι και το 4-4 στο πρώτο σετ τα πήγαινε καλά. Ο Τσιτσιπάς, όμως, έκανε το 5-4 και αμέσως μετά έκανε και το πρώτο μπρέικ στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πάρει το πρωτο σετ με 6-4.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο ήταν πραγματικός περίπατος, αφού ο Στέφανος έκανε από νωρίς μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0 στα game, για να ακολουθήσει ακόμη ένα μετά και να βρεθεί μπροστά με 5-0, επικρατώντας τελικά με 6-1 και κάνοντας το 2-0 στα σετ σε μόλις μία ώρα και 11 λεπτά.

Εύκολη πρόκριση στον προημιτελικό δηλαδή, με τον Άλεξ Ντε Μινόρ να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά που έχει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου