Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΑΔΜΗΕ προσφέρει ένα νέο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης Λακωνίας



Ένα ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας δώρισε ο ΑΔΜΗΕ στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης Λακωνίας, ενισχύοντας...

άμεσα την ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων της περιοχής.

Με την προσφορά του αυτή, ο ΑΔΜΗΕ συμβάλλει έμπρακτα στην άρτια λειτουργία του Κέντρου Υγείας της Νεάπολης, το οποίο θα είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά τις έκτακτες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων αλλά και όλα τα σοβαρά περιστατικά που χρήζουν άμεσης διακομιδής στις πλησιέστερες νοσοκομειακές μονάδες της περιοχής.

Κατά την πρόσφατη παραλαβή του ασθενοφόρου, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας κ. Ιωάννης Καρβέλης και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Νεάπολης κ. Ιωάννης Μιχαλέτος ευχαρίστησαν θερμά τον ΑΔΜΗΕ που επιβεβαιώνει, όπως είπαν, για ακόμη μία φορά την κοινωνική του ευαισθησία και στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία.

«Έχοντας πλέον στον στόλο του Κέντρου Υγείας Νεάπολης αυτό το υπερσύγχρονο και ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο που προσέφερε ο ΑΔΜΗΕ, θα μπορέσουμε να επιλύσουμε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα υγειονομικής περίθαλψης που ταλαιπώρησε πολύ τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Λακωνίας αλλά και των κοντινών νησιών που εξυπηρετούνται επίσης από το Κέντρο Υγείας Νεάπολης», ανέφερε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Νεάπολης κ. Μιχαλέτος εξήγησε ότι «έως σήμερα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να διακομίζονται άμεσα ακόμη και σοβαρά περιστατικά στα νοσοκομεία της Σπάρτης και των Μολάων, που βρίσκονται σε απόσταση 140 χλμ. και 70 χλμ. αντίστοιχα,. Διαθέταμε μόνο δύο ασθενοφόρα για ολόκληρη την περιοχή, τα οποία θα έπρεπε να έχουν ήδη αποσυρθεί λόγω της παλαιότητάς τους, ενώ το άσχημο οδικό δίκτυο έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση και τους Εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ για την πολύτιμη βοήθειά τους».


Στιγμιότυπο από την παραλαβή του νέου ασθενοφόρου. Από αριστερά η συνάδελφος κ. Μάρθα Πολίτου-Τομέας Εργασιών Τηλεπικοινωνιών Νότιας Ελλάδας, ο κ. Ιωάννης Καρβέλης-Διοικητής 6ης ΥΠΕ και ο κ. Ιωάννης Μιχαλέτος-Διευθυντής Κέντρου Υγείας Νεάπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου