Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Βαλκανικό & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις Κρηνίδες με 184 συμμετοχές!



Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου έγινε στις Κρηνίδες Καβάλας ο 8ος φετινός αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Motocross...

(παράλληλα με τον 5ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος) με πλήθος συμμετοχών.

Με 184 συμμετοχές, από σχεδόν όλες τις Βαλκανικές χώρες και την Κύπρο, ο αγώνας των Κρηνίδων καταγράφθηκε ως ο πρώτος σε συμμετοχές αγώνας στην ιστορία του Βαλκανικού Motocross.



Μάλιστα ο διορισμένος από την BMU (Balkan Motorcycle Ynion) Race Director Gianmarco Santucci έδωσε στην πρόεδρο της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή τα εύσημα για την διοργάνωση αναφέροντας ότι ο αγώνας αυτός ήταν ο καλύτερος αγώνας Μotocross στην ιστορία της BMU.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στη μεγάλη MX1 (450 4T) & MX300 (2Τ) κατηγορία στις 3 πρώτες θέσεις του Βαλκανικού πρωταθλήματος (συνδυασμένα αποτελέσματα και των 2 αγώνων της ημέρας) βρέθηκαν ο Βούλγαρος Michael Ivanov ακολουθούμενος από τους Έλληνες αναβάτες Ιωάννη Τουρατζίδη και Παναγιώτη Κουζή στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα, όλοι με τετράχρονες 450 κ.εκ. μοτοσυκλέτες. Ο πρώτος αναβάτης στην MX300 (δίχρονα μέχρι 300 κ.εκ.) ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου που τερμάτισε στην 11η θέση από τους 19 αναβάτες που τερμάτισαν συνολικά.

Michael Ivanov 97 & Ιωάννης Τουρατζίδης 100

Η κατάταξη, συνδυασμένα αποτελέσματα, της ημέρας του αγώνα όπως μέτρησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν: Ιωάννης Τουρατζίδης 1ος, Παναγιώτης Κουζής 2ος και Νικόλαος Λυρίου 3ος όλοι με μοτοσυκλέτες MX1.

Στην MX2 (250 4T) & MX125 (2Τ), για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, στην 1η θέση τερμάτισε ο Έλληνας Ανέστης Ράδος ακολουθούμενος από το Ρουμάνο Robert Krisztian Tompa που τερμάτισε 2ος και τον Βούλγαρο Petkov Kristian στην 3η θέση, 1ος αναβάτης της MX125 2T ήταν ο Zoltan Ordog που τερμάτισε στην 4 θέση, από τους 24 αναβάτες που τερμάτισαν συνολικά.

Ανέστης Ράδος

Η κατάταξη της ημέρας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συνδυασμένα αποτελέσματα, ήταν: Ανέστης Ράδος 1ος, Ανδρέας Καρασάββας 2ος και Δημήτριος Μπάκας 3ος όλοι με μοτοσυκλέτες τετράχρονες 250 κ.εκ.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του αγώνα των Κρηνίδων με ένα κλικ ΕΔΩ.




Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου