Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Euroleague: Συνάντηση αρχηγών και διαιτητών πριν από κάθε αγώνα



Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής Euroleague έχει αρχίσει και μία από τις αλλαγές που θα υπάρχουν θα αφορά στο πώς...

θα προετοιμάζονται οι ομάδες και οι διαιτητές για τους αγώνες, αφού οι αρχηγοί θα μπορούν να τα λένε μαζί τους πριν από κάθε αναμέτρηση για να μην υπάρχουν προβλήματα στη συνέχεια.

Ο στόχος των ανθρώπων της Λίγκας είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες εντάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων ή και μετά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη διαιτησία, οπότε αποφασίστηκε οι ρέφερι να έρθουν πιο κοντά με τους παίκτες και συγκεκριμένα τους αρχηγούς των ομάδων.

Πώς θα γίνει αυτό; Με τις συναντήσεις που θα έχουν οι δύο πλευρές, διαιτητές και αρχηγοί, πριν την έναρξη των αγώνων. Εκεί θα συζητούν οποιαδήποτε απορία μπορεί να υπάρχει για οποιονδήποτε κανονισμό, θα δίνονται όλες οι απαραίτητες επεξηγήσεις και γενικά θα είναι τετ α τετ που θα βοηθούν ώστε οι παίκτες να μπαίνουν στα ματς με… καλύτερες διαθέσεις απέναντι στους διαιτητές.

Επιθυμία των ανθρώπων της Euroleague είναι διαιτητές και ομάδες να… προχωράνε μαζί πλέον και να μην υπάρχουν νεύρα αλλά άψογη συνεργασία με στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα από όλες τις απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου