Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Σημαντική εξέλιξη με Ναν και Παναθηναϊκό!



Ο Παναθηναϊκός μεσούσης της σεζόν έκανε κίνηση-ματ και απέκτησε τον Κέντρικ Ναν για να ενισχυθεί στη γραμμή των γκαρντ, με αποτέλεσμα...

να αλλάξει όλη τη χρονιά του με την προσθήκη του Αμερικανού.

Ο Εργκίν Αταμάν βρήκε στο πρόσωπο του τον σκόρερ που έλειπε από την ομάδα, οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν και γενικότερα η εικόνα του Ναν είναι εξαιρετική, με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον ίδιο τον Τούρκο προπονητή να επιθυμούν την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι. Αν και φαντάζει δύσκολο.
Οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού και μια κίνηση που λέει πολλά

Παρόλα αυτά, η πλευρά των πράσινων έκανε μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του Κέντρικ Ναν για την πιθανότητα παραμονής του στην ομάδα μετά το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ανανεώσει τον Αμερικανό πρώην NBAer, ο οποίος βέβαια αναμένεται να έχει κρούσεις και από τον «μαγικό κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Ναν φέρεται διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του τριφυλλιού για νέο συμβόλαιο, όμως όχι τη δεδομένη στιγμή, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να διατηρήσει τον Αμερικανό σκόρερ στο ρόστερ του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο Ναν έφερε στην Ελλάδα την οικογένειά του πριν λίγο καιρό, ενώ έχει βρει και σχολείο για τον γιο του προκειμένου να βγάλει το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς στην Αθήνα.


Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου