Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Τροχαίο στην Ελαία Μεσσηνίας: 4 οι νεκροί στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, ανάμεσά τους 2 παιδιά



Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταξύ των θυμάτων είναι ένα παιδί 12 ετών και ένα βρέφος, ενώ πέντε ακόμη άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Τέσσερις βαριά τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ένας πολυτραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Έπειτα από πολύωρες προσπάθειες, από το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν δύο νεκροί, από το δεύτερο Ι.Χ. πέντε πολυτραυματίες και από το τρίτο όχημα ακόμη δύο νεκροί



Πώς σημειώθηκε το τροχαίο

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά επί του παρόντος, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η νταλίκα που κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κυπαρισσία εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, παρασύροντας τα οχήματα.

Και τα τρία οχήματα σχεδόν διαλύθηκαν από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Κλειστή η εθνική οδός Κυπαρισσίας – Πύργου

Η εθνική οδός Κυπαρισσίας – Πύργου έχει κλείσει στο σημείο και έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στην ανακοίνωσή της, η πυροσβεστική αναφέρει ότι χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δύο ενήλικες και δύο ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δύο τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου