Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Νεότερα για το αιματηρό πιστολίδι με καλάσνικοφ ληστών - αστυνομικών. Νεκρός ο ληστής.



Διαβάστε το όνομα του νεκρού ληστή 

Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε, τελικά, ο δράστης της ληστείας, ο οποίος δε δίστασε να πυροβολήσει με καλάσνικοφ και να τραυματίσε αστυνομικό...

μετά από καταδίωξη, όπως μετέδωσε νωρίτερα το planet-greece.

Κατά τη διάρκεια της ένοπλης συμπλοκής με τους αστυνομικούς, τραυματιστηκε και ο ένας δράστης, ο οποίος με το καλάσνικοφ στα χέρια, αν και τραυματίας, προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί γνωρίζοντας πως ήταν τραυματίας ξεκίνησαν εντατικούς ελέγχους σε όλη την περιοχή και μπόρεσαν να τον εντοπίσουν στις γραμμές του Προαστιακού, στην περιοχή της Πάχης.
Αν και τον κάλεσαν να παραδοθεί, εκείνος προτίμησε να ξαναπυροβολήσει.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν εκ νέου τα πυρά και τελικά ο δράστης έπεσε νεκρός.

Πρόκειται για τον Έλληνα σεσημασμένο για ληστείε, Διονύση Μαρόπουλο.

Μαζί του βρισκόταν μία γυναίκα, ελληνίδα, η οποία συνελήφθη νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της πρώτης ανταλλαγής των πυρών και τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 9.42. Οι κακοποιοί (ένας άνδρας και μια γυναίκα) εισέβαλλαν σε μίνι μάρκετ, στο Μεγάλο Πεύκο. Υπό την απειλή του καλάσνικοφ άδειασαν το ταμείο με τις εισπράξεις. Αμέσως μόλις έφυγαν, ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece μέσα από την αστυνομία, από το κέντρο διαβιβάστηκε προς όλα τα περιπολικά ότι οι ληστές διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo. Στο 42ο χλμ της Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, οι αστυνομικοί περιπολικού εντόπισαν το αυτοκίνητο με τους ληστές κι επεχείρησαν να τους συλλάβουν. Όμως, οι κακοποιοί άνοιξαν πυρ εναντίον τους με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανταποδώσουν. Από τα πυρά έπεσε αιμόφυρτος ο συνοδός αστυνομικός του περιπολικού. Η σφαίρα τον χτύπησε στον αστράγαλο.

Ωστόσο, στο σημείο ήδη είχαν αρχίσει να σπεύδουν ενισχύσεις. Μετά από λίγο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους επιβάτες της Alfa Romeo, που όπως απεδείχθη ήταν ελληνίδα. Ο συνεργός της είχε ήδη, αν και τραυματισμένος, ξεκινήσει το δική του ξεχωριστή διαδρομή, που τελικά τον οδήγησε στο θάνατο.

axortagos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου