Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μοίρασε στους εργαζόμενους της εταιρίας του 15 εκατ. δολάρια


Εργοδότης στην Ασυτραλία μοίρασε εκατομμύρια για να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του για τη δουλειά τουςΕργοδότης στην Ασυτραλία μοίρασε εκατομμύρια για να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του για τη δουλειά τους
Μοναδικό στα χρονικά, και μάλιστα εν μέσω κρίσης, αυτό που συνέβη στην εταιρία λεωφορείων Γκρέντα, στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.
Ο εργοδότης, μοίρασε στους υπαλλήλους του 15 εκατ. δολάρια, ανάλογα με την προϋπηρεσία τους. Έτσι, ο κάθε εργαζόμενος έλαβε μαζί με το μισθό του, ένα απρόσμενο «μπόνους» ύψους από 8.500 έως 30.000 δολάρια!
Όπως ανέφερε ο ίδιος ο διευθυντής της εταιρίας, Κεν Γρκέντα, με αυτόν τον τρόπο θέλησε να εκφράσει  «ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους υπαλλήλους της, που έφτιαξαν την εταιρεία».
«Μια επιχείρηση είναι πετυχημένη όταν οι εργαζόμενοι της είναι ευχαριστημένοι. Εμείς πετύχαμε, επειδή είχαμε αφοσιωμένους υπαλλήλους», πρόσθεσε.
Η εταιρεία ξεκίνησε το 1945 με τέσσερα πούλμαν και σήμερα έχει πάνω από 1300 σε όλη την Αυστραλία. Όσο για τους υπαλλήλους της, είχαν και θα έχουν μόνο τα καλύτερα λόγια να πουν για το αφεντικό τους.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου