Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο παππούς πηδάει τις μπάρες στην Κηφισίας

ΦΩΤΟ: Ο παππούς πηδάει τις μπάρες στην Κηφισίας
Ο παππούς στην Φωτογραφία θέλει να περάσει τον δρόμο σε σημείο που δεν έχει διάβαση αλλά νησίδα με διπλή προστατευτική μπάρα. Κάθε κατεύθυνση 3 λωρίδες. Κάθε λωρίδα αυτοκίνητα που  τρέχουν το λιγότερο με 50Km/ώρα.
Ο παππούς θέλει να κλέψει δρόμο. Θέλει να πάει απέναντι στην τράπεζα. Θέλει να κλέψει και στην ουρά στην τράπεζα. Ο παππούς αυτός ψηφίζει. Ο παππούς αυτός έχει εγγόνια. Ο παππούς αυτός πείνασε στην κατοχή αλλά το ’81 έβαλε τα παιδιά του στο Δημόσιο “πηδώντας” από το παράθυρο. Προς τα μέσα.
Ο παππούς έχει να σου πει ιστορίες για τα χρόνια του ’60. Ο παππούς αυτός ήταν σκαρφαλωμένος σε παρόμοια νησίδα το ’74 στην Λ. Συγγρού περιμένοντας τον “σωτήρα” Καραμανλή. Μερικές μέρες αργότερα ξαναπήγε και περίμενε τον Α. Παπανδρέου.
Ο παππούς είναι συνταξιούχος αλλά τα ‘χει κλειστά τα φράγκα στην Τράπεζα και κάθε μέρα πηγαίνει και ρωτάει τον κουστουμάτο διευθυντή μήπως κινδυνεύουν “οι κόποι μιας ζωής”. Ο παππούς μια ζωή στα… κάγκελα.
Αυτός ο παππούς που όλοι έχουμε μέσα μας πρέπει να πεθάνει. Όπως πάει θα πεθάνει από ατύχημα. Τροχαίο?  Πιστωτικό ? δεν ξέρω. Αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι πως εάν δεν αλλάξουμε την κακή μας νοοτροπία ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ θα μας διαβάσει ο παπάς το Ἄμωμοι ἐν ὁδῷ, ἀλληλούϊα.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον parisk στις 26 Οκτώβρη του 2011 μεσημεράκι στην Κηφισίας στο ύψος του ΟΤΕ
Παππούς Σκαρφαλώνει στην Κηφισίας 2η πράξη
Παππούς Σκαρφαλώνει στην Κηφισίας 2η πράξη
Παππούς Σκαρφαλώνει στην Κηφισίας 3η πράξη
Παππούς Σκαρφαλώνει στην Κηφισίας 3η πράξη www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου