Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μειώσεις στη τιμή του iPad 2


Το αμερικάνικο ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής Best Buy έριξε τη τιμή του iPad 2 κατά 50 δολάρια, αυτό το Σαββατοκύριακο, μια κίνηση που για τους μυημένους της τεχνολογίας, επιβεβαιώνει ότι ένα iPad επόμενης γενιάς από την Apple, βρίσκεται προ των πυλών. Αναλυτές και ιστοσελίδες....
αναμένουν την ανακοίνωση του στις αρχές του Μαρτίου, με τις προσκλήσεις για την εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο να αναμένεται να αποσταλούν αυτή τη βδομάδα. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν οθόνη HD υψηλής ανάλυσης.
Το Bloomberg αναφέρει ότι ο επεξεργαστής του iPad 3 θα είναι τετραπύρηνος και θα εγκαινιάσει μια νέα γενιά εφαρμογών υψηλής ισχύος. Αναφορικά με το design του, το επόμενο iPad δεν θα διαφέρει σχεδιαστικά με τον προκάτοχό του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ωστόσο, όλα αυτά σημαίνουν και υψηλότερη… τιμή.
«Το iPad 3 θα κοστίζει 80 δολάρια περισσότερο για το Wi-Fi μοντέλο και 70 περισσότερο για το 3G μοντέλο», σύμφωνα με το MacRumors. Το τεχνολογικό blog iMore αναφέρει ότι η νέα συσκευή θα διαθέτει Retina Display, με ανάλυση 2048x1536 και ο τετραπύρηνος A6 επεξεργαστής θα αυξήσει τη ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά της.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι την ίδια περίπου περίοδο του περασμένου έτους, ο Στιβ Τζομπς παρουσίασε το προηγούμενο iPad. Επομένως, οι πιθανότητες να δούμε το iPad 3 να αποκαλύπτεται σε λίγες ημέρες είναι τεράστιες και αρκετές έγκυρες ιστοσελίδες αναφέρουν την 7η Μαρτίου ως «σίγουρο στοίχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου