Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Ο Βελόπουλος του ΛΑΟΣ έβγαλε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ» «Ο Βελόπουλος του ΛΑΟΣ έβγαλε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ»


Με τον τίτλο «Ο Βελόπουλας του ΛΑΟΣ έβγαλε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ» κυκλοφορεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή+13».
Όπως αναφέρεται στους υπότιτλους του κεντρικού θέματος «Εκπρόσωποι του έθνους – ανάμεσά τους και ο Βελόπουλος – έβγαλαν τα λεφτά τους το 2011 σε τράπεζες του εξωτερικού, την ώρα που....
καλούσαν τον λαό να μην παίρνει τις οικονομίες του από τις τράπεζες – Το νόμιμο είναι και ηθικό; - Επιτέλους δώστε όλα τα ονόματα στη δημοσιότητα!».
Στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα φιλοξενεί τα θέματα: «Ευάγγελος Μυτιληναίος: Φέσι 104 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ – Συμβιβάστηκε στα 30 εκατ.ευρώ– Επί 3 χρόνια δεν πληρώνει ούτε 1ευρώ– Πληρώνουν τα χαράτσια της ΔΕΗ τα κορόιδα οι Έλληνες», «Η στρατηγική της Ν.Δ. ενόψει εκλογών: ‘’Σαμαράς ή χάος’’ – Ο Σαμαράς από ‘’μαύρο πρόβατο’’ στην Ε.Ε., συνομιλητής της Μέρκελ», «Wikileaks: Όλοι ήξεραν για το ΔΝΤ εκτός από τον... κερατά, τον ελληνικό λαό», «Ποιος φυγάδευσε τον χρυσό της Ελλάδας στην Αγγλία;», «Χορός εκατομμυρίων στο φάρμακο. Υπερκέρδη για λίγους» και «Σε λιγότερα από 167 δισ.ευρώυπολογίζονται σήμερα οι αποταμιεύσεις των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών στην Ελλάδα».
http://diaforetikimatia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου