Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Με εντολή Αλαφούζου απόλυτο αφεντικό ο Φερέιρα



Κουμάντο στο σχεδιασμό του δυναμικού του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν θα
 κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Κατ' εντολή του Γιάννη Αλαφούζου, έπειτα από 
σχετική συμφωνία των δύο ανδρών.

Η προσπάθεια του Δημήτρη Γόντικα να προσλάβει τον Γιώργο Δώνη με δύο τηλεφωνικές επαφές των δύο ανδρών είχε διάφορες επιπτώσεις στην ανανέωση συμβολαίου του Φερέιρα. Ο Αλαφούζος δεν συζητούσε καν ότι ο πλέον κατάλληλος αυτή τη στιγμή για το Τριφύλλι έχει το ονοματεπώνυμο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Γι' αυτό και ξέκοψε στον Γόντικα ότι εκεί θα επικεντρωθεί η προσπάθεια της διοίκησης. Όμως ο Φερέιρα, έχοντας χάσει πια την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Γόντικα, δέχθηκε ως απόλυτο συνομιλητή του τον Αλαφούζο. 

Ο επικεφαλής του Σωματείου πήρε πάνω του το θέμα και το έφερε εις πέρας. Ένας από τους όρους του Φερέιρα για να δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ήταν να μην γίνεται καμία κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του Παναθηναϊκού δίχως δική του υπόδειξη και συγκατάθεση. 

Ο Αλαφούζος όχι μόνο το αποδέχθηκε αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δώσει ρητή εντολή στον άνθρωπο που χειρίζεται όλες τις διαπραγματεύσεις, τον Δημήτρη Γόντικα, να ακολουθεί κατά γράμμα το πλάνο του Φερέιρα. Ο Πορτογάλος φαντάζει πιο ισχυρός από κάθε άλλη στιγμή του στους 20 μήνες του στον Παναθηναϊκό. 

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου