Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Poo Wifi: Ο σκύλος σας χαρίζει δωρεάν ίντερνετ στα πάρκα! Μαντεύετε τον τρόπο;


Poo Wifi: Ο σκυλος σας χαριζει δωρεαν ιντερνετ στα παρκα! Μαντευετε τον τροπο;
Αν πατήσεις περιττώματα σκύλου, λένε πώς είναι τύχη... Τι κι' αν όταν αυτό συμβαίνει, πάντα το πρόσωπο σου έχει μια δυσάρεστη έκπληξη! Και το σίγουρο είναι ότι όλοι προτιμούμε  εναλλακτικές  μεθόδους για λίγη παραπάνω τύχη...

Με αυτό τον τρόπο σκέφτηκε και το ηλεκτρονικό πόρταλ Terra στο Μεξικό... Στην προσπάθεια του να παρακινήσει τους ιδιοκτήτες σκύλων να μαζεύουν τα περιττώματα των σκύλων τους κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο πάρκο, παρουσίασαν μια εφεύρεση που μάλλον είναι πανέξυπνη: το Poo Wifi!
Ναι είναι ακριβώς αυτό που καταλάβατε! Οι ιδιοκτήτες των σκύλων θα έχουν πλέον ένα κίνητρο παραπάνω για να μαζεύουν τα περιττώματα των σκύλων: περισσότερα λεπτά δωρεάν χρόνου ίντερνετ! Η διαδικασία είναι απλή: Οι ιδιοκτήτες θα τοποθετούν τη σακούλα με τα περιττώματα σε ένα ειδικό κουτί πάνω από το μηχάνημα-ζυγαριά και αναλογικά με το βάρος... της σακούλας θα τους παρέχεται αντίστοιχος χρόνος δωρεάν ίντερνετ. Όπως καταλαβαίνετε φυσικά, οι ιδιοκτήτες μεγαλόσωμων ζώων είναι σε πλεονεκτική θέση...
Βέβαια, σ' αυτή την παράξενη συσκευή ευπρόσδεκτες είναι και οι σακούλες με απλά σκουπίδια από ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν κάποιο σκύλο! Σκοπός του Poo Wifi είναι η διατήρηση των καθαρών πάρκων άρα και έτσι πετυχαίνεται αυτός ο σκοπός!
Ο χρόνος θα δείξει αν το Poo Wifi είχε τελικά αποτέλεσμα ή όχι... Πάντως οι πρώτες αντιδράσεις είναι πολύ θετικές ενώ κάμερα έχει καταγράψει ένα ιδιοκτήτη που έφτασε στο σημείο να τρίβει την κοιλιά του σκύλου του γιατί έπρεπε να στείλει ένα επείγον e-mail.!
Δείτε το βίντεο...
travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου