Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Στους 39 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος



Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα με τις θερμοκρασίες να είναι ελαφρώς αυξημένες για την εποχή. Νεφώσεις και τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά:


Αττική


Ηλιοφάνεια με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς και με ασθενείς ανέμους 3 μποφόρ αναμένουμε για την Αττική την Κυριακή 22 Ιουλίου.


Θεσσαλονίκη


Τους 33 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους να πνέουν στο Θερμαϊκό ασθενείς έως 3 μποφόρ.




Νησιά Αιγαίου – Ιονίου


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και τα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


Κρήτη


Μέτριοι βόρειοι άνεμοι αναμένονται στην Κρήτη εντάσεων 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 26 ως του 30 βαθμούς Κελσίου.


Πελοπόννησος


Τους 37 βαθμούς θα αγγίξει την Κυριακή ο υδράργυρος στην Πελοπόννησο με ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 28 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου