Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Θα ξαναδώσουν το «παρών» οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές την Πέμπτη


Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και οργανώνουν την Πέμπτη 18/10/2012 την 47η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής. 


Η ανακοίνωση τους:

«Δηλαδή πόσες φόρες ακόμα θα πρέπει να παραλύσει η Ελλάδα προκειμένου να καταλάβουν οι κυβερνώντες και τα αφεντικά τους ότι δεν πάει άλλο; Την ώρα που θα συνεδριάζει η σύνοδος κορυφής της ΕΕ η μισή Ευρώπη, μαζί και η χώρα μας, έχει πιάσει πάτο. Οι Βρυξέλλες μπορεί να είναι πολύ μακριά για να ακούσουν, το παράρτημα τους όμως (γιατί αυτό την έχουν καταντήσει) η Βουλή είναι μόλις στο κέντρο της Αθήνας.

Και όσο καθόμαστε σπίτια μας τόσο αυτοί κάθονται στα γραφεία τους σχεδιάζοντας και πραγματοποιώντας το μέλλον που τους βολεύει. Θέλεις να μην ζήσεις σε αυτό το μέλλον? Ε τότε κάνε κάτι για να το αλλάξεις αντί να το βλέπεις να προβάλλεται μπροστά σου στα δελτία των 8.

Θα συγκεντρωθούμε στις 11:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα) και θα αναχωρήσουμε στις 11:30.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου