Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

“Εντουράδες” της Νέας Περάμου και Καβάλας έκαναν γιορτές …μέσα στις λάσπες για καλό σκοπό






















Η ιδεα προσφορας αγαπης στις γιορτινες ημερες απο απλους φιλους του Βουνου και συγκεκριμενα απο φιλους του Enduro και του Motocross προς...




 ιδρυμα προστασιας... Παιδιων στην Καβαλα υλοποιηθηκε με μια Χωματοβολτα που πραγματοποιηθηκε στις 30/12/12 απο 22 αναβατες απο Καβαλα,Ξανθη και Θεσσαλονικη.

Το κοστος συμμετοχης στην Βολτα θα χρησιμοποιουταν για τις αναγκες του ιδρυματος Παιδοπολης Καβαλας. Ταυτοχρονα διαφοροι απλοι πολιτες συμμεριστηκαν αυτη την πρωτοβουλια βοηθησαν μαζευοντας ρουχισμο και παιχνιδια ενω το Καταστημα ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΗ KAFE-BAR στην Ν.Περαμο αποφασισε να βοηθησει χαριζοντας στους διοργανωτες 1 ευρο απο καθε πωληση καφε, μπυρας κτλ την ημερα που θα γινοταν η Χωματινη Βολτα.

Αποτελεσμα ολης της προσπαθειας ηταν να μαζευτει αρκετος ρουχισμος, παιχνιδια, βιβιλια, καποια φαρμακα και χρηματικο ποσο.

Στις 31/12/12 μελος της διοργανωσης παρεδωσε στην Προεδρο του Ιδρυματος Μαρινα Φιλιππιδου τα ”ΚΕΡΔΗ” της προσπαθειας των enduromotocrossσαδων και των φιλων τους.

Εμεις ευχαριστουμε και τους 40 συνολικα φιλους μας που βοηθησαν στην ιδεα μας και να γνωριζουν οτι η προσπαθεια μας πετυχε τους στοχους της.

Να τονισουμε οτι η κινηση ηταν αυθορμητη, δεν εκπροσωπουσε λεσχες, συλλογους η φορεις και υλοποιηθηκε χαρη στην προσπαθεια 4 φιλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου