Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Νέα απάτη με ασφαλιστική...τρέχουν και δεν φτάνουν οι ασφαλισμένοι!



Προ δυσάρεστης εκπλήξεως θα βρεθούν Ηρακλειώτες που έχουν συνάψει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων τους με θυγατρική Βουλγαρικής ασφαλιστικής εταιρείας με δέλεαρ τις  οικονομικές τιμές...


Αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη κινδυνεύουν να βρεθούν Ηρακλειώτες που έχουν συνάψει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων τους με θυγατρική Βουλγαρικής ασφαλιστικής εταιρείας με δέλεαρ τις ...οικονομικές τιμές!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα επίμαχα συμβόλαια θεωρούνται πλαστά καθώς η εν λόγω θυγατρική εταιρεία δεν έχει πάρει σχετική άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ως εκ τούτου, οι πολίτες που έχουν συναλλαγές με τη συγκεκριμένη θυγατρική, βρίσκονται εκτεθειμένοι και κινδυνεύουν να βρεθούν κατηγορούμενοι.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν Ηρακλειώτης πήγε χθες στο τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου να καταθέσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του, ώστε να μην του επιβληθεί πρόστιμο. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι το συμβόλαιο του είναι παράνομο.

Ο πολίτης συνελήφθη, όπως συνελήφθη και ο ασφαλιστής του.

Τη σκυτάλη των ερευνών έχει αναλάβει τώρα η Ασφάλεια Ηρακλείου που καλείται να διερευνήσει το εύρος της απάτης. Πάντως, ένα βασικό ζητούμενο είναι αν οι συναλλασσόμενοι έχουν πέσει θύματα απάτης ή αν και εκείνοι γνώριζαν ότι τα συμβόλαια δεν ισχύουν, όμως τα έκαναν έναντι μικρής αμοιβής.


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου