Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Δάσκαλος έκαψε το σχολείο του και μετά ήθελε να αυτοκτονήσει!



Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση με την ομολογία του εκπαιδευτικού. Το πιο ιστορικό σχολείο της πόλης καταστράφηκε ολοσχερώς πριν από δύο εβδομάδες...



Πολλοί από τους μαθητές ξύπνησαν τη νύχτα και παρακολουθούσαν τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Ήταν 04.00 το πρωί όταν όλη η πόλη γέμισε καπνούς. Κάτω από άγνωστη αιτία το 1ο δημοτικό σχολείο παραδόθηκε στις φλόγες. Η φωτιά σύμφωνα με το evianews.com, ξεκίνησε από τις αίθουσες και μέσα σε λίγα λεπτά, επεκτάθηκε σε όλο το σχολείο.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή η πυροσβεστική ήταν στο σημείο αλλά δεν κατάφερε να σβήσει τη φωτιά έγκαιρα μιας και τα ξύλινα πατώματα και η σκεπή βοήθησαν στην επέκταση της.

Οι μέρες πέρασαν και ο ίδιος από τις τύψεις θέλησε να αυτοκτονήσει. O ίδιος, δάσκαλος στο επάγγελμα, στο παρελθόν, δίδασκε εκεί. Το περιστατικό συνέβη στο Χωνευτικό της Κύμης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφυγε από το σπίτι του και πήγε εκεί.

Είχε μαζί του και ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά.

Περαστικός τον είδε αιμόφυρτο και κάλεσε βοήθεια. Ο άντρας μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της Κύμης και στην συνέχεια στην Χαλκίδα. Στην Χαλκίδα φαίνεται ότι ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.


Πηγή:evianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου