Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Εκλεισε το καρέ των ημιτελικών του Champions League: Μεγάλη ανατροπή για Μπάγερν -Θαυμασμός για Ατλέτικο

Εκλεισε το καρέ των ημιτελικών του Champions League: Μεγάλη ανατροπή για Μπάγερν

Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν οι ομάδες που πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, καθώς, νίκησαν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα με 3-1 και 1-0 αντίστοιχα.


Οι Βαυαροί του Πεπ Γουαρντιόλα έδειξαν γιατί είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και φέτος, καθώς, μέσα σε λίγα λεπτά μετέτρεψαν το άγχος σε... πάρτι και απέκλεισαν την Μάντσεστερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με ένα εκπληκτικό γκολ του Εβρά στο 58', ωστόσο, αντέδρασαν με ισοπεδωτικό τρόπο και τρία γκολ.

Μάντζουκιτς στο 59', Μίλερ στο 65' και Ρόμπεν στο 76' διέλυσαν τις όποιες ελπίδες των παικτών του Ντέιβιντ Μόγες και οδήγησαν τους πρωταθλητές Ευρώπης στην επόμενη φάση.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ορισμένοι θα πουν ότι οι «ροχιμπλάνκος» της Ατλέτικο έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν την Μπαρτσελόνα.

Η πραγματικότητα βέβαια δεν είναι αυτοί, καθώς οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε, φέτος «μασάνε σίδερα» και αποδείχθηκαν ανώτερη της παρέας του Μέσι για ένα ακόμη παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι η Ατλέτικο είναι πρώτη στην Primera Division και έχει από κάτω Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Το γρήγορο γκολ του Κόκε στο 5' ήταν τελικά αρκετό, καθώς, η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε ποτέ να διασπάσει την άμυνα της Ατλέτικο και μοιραία αποχαιρέτισε τον θεσμό.


Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου