Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Με Βύντρα η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας



Ο Λουκάς Βύντρα δέχθηκε αναπάντεχη πρόσκληση στην Εθνική Ελλάδας από τονΣέρχιο Μαρκαριάν και θα ενσωματωθεί στην αποστολή που βρίσκεται...




 ήδη στην Αυστρία για προετοιμασία, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο αμυντικός της Λεβάντε έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τους τελευταίους μήνες στην Primera Division και απουσίαζε από τις προηγούμενες αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός τον κάλεσε για ενίσχυση στην άμυνα, ώστε να καλύψει το κενό του Χοσέ Χολέμπας.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Ρόμααποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση των "τζιαλορόσι" με αντίπαλο την Τσεζένα την Κυριακή και παρότι είχε κληθεί στην αποστολή, η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.

Αυτή είναι η δεύτερη αντικατάσταση που αναμένεται να γίνει από τα αρχικά ονόματα, αφού ο Κώστας Μήτρογλου υπέστη υποτροπή σε παλαιότερη θλάση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα και ως εκ τούτου στην Εθνική ομάδα κλήθηκε ο Απόστολος Γιάννου του Πανιωνίου.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τους Μαγυάρους την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 21:45, στο πλαίσιο του 6ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ούσα στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Τερματοφύλακες


Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αμυντικοί

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Δημήτρης Σιόβας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ), Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε)

Μέσοι

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο), Γιάννης Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα)

Επιθετικοί

Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Απόστολος Γιάννου (Πανιώνιος), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου