Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

"Πόρτα" ΥΠΕΚΑ στην ΑΕΚ για το γήπεδο



Στο πλευρό του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας τάχθηκε το ΥΠΕΚΑ στη διαμάχη που υπάρχει με την ΑΕΚ για το γήπεδο των "κιτρινόμαυρων", όπως προέκυψε από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/03).


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου,Δημήτρης Ανδριόπουλος, βρέθηκε στο υπουργείο όπου συζήτησαν με τον Κώστα Διάκο, νομικό σύμβουλο του ΥΠΕΚΑ και στενό συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη.

Στη συνάντηση ενημερώθηκαν ότι ο Δήμος είχε παραγγείλει μελέτη από εταιρία της Αγγλίας και του Βελγίου, από την οποία προκύπτει ότι είναι εφικτή η κατασκευή ενός γηπέδου προδιαγραφών UEFA στην έκταση 26 στρεμμάτων που ήδη βρίσκονται στην κατοχή της ΑΕΚ και δεν χρειάζεται η παραχώρηση δημοσίου χώρου από το άλσος της περιοχής.

Τα στελέχη του υπουργείου, μάλιστα, ενημέρωσαν τους ανθρώπους της Ένωσης για τις προθέσεις του Δήμου, που είναι διατεθειμένος ακόμα και να δαπανήσει χρήματα για νέες γηπεδικές μελέτες ενός πρότζεκτ που αφορά αυτά τα 26 στρέμματα πλέον, έξοδα διαγωνισμού ανάθεσης έργου καθώς καιμέρος της χρηματοδότησης.

Η διαφωνία των δύο πλευρών ήταν έντονη, με συνέπεια να προγραμματιστεί νέο ραντεβού σε ακριβώς μία εβδομάδα, στο οποίο θα παραστεί και εκπρόσωπος του Δήμου.



Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου