Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Το αδιαχώρητο στα πρακτορεία για το τζακποτ των 5,5 εκατ. ευρώ



Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την αποψινή κλήρωση του Τζόκερ και στα πρακτορεία της χώρας επικρατεί το αδιαχώρητο από τον κόσμο που σπεύδει να δοκιμάσει την τύχη του.




Το τζακ πότ της Κυριακής μοιράζει 5,5 εκατομμύρια ευρώ και είναι λίγοι είναι αυτοί που δεν μπήκαν στο πειρασμό να… μαντέψουν τους 5+1 χρυσούς αριθμούς που θα τους αλλάξουν τη ζωή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες συμπληρώθηκαν 9.139.000 στήλες ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Από την αρχή της χρονιάς, στην κατηγορία 5+1 έχουν βρεθεί 11 νικητές που έχουν μοιραστεί 14.167.550 ευρώ.

Μάλιστα τα τοπικά Μέσα της Κρήτης αναφέρουν πως στα πρακτορεία του νησιού επικρατεί φρενίτιδα από τους κατοίκους, καθώς όπως ανακοινώθηκε, λόγω του σερί των τζακ ποτ που συνεχίστηκε την περασμένη Πέμπτη, το ποσό που θα κληρωθεί σπάει ρεκόρ με κέρδη πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Συνολικά φέτος το Τζόκερ έχει μοιράσει 38.228.883 ευρώ σε 5.056.479 νικητές.
Το αποψινό τζακπότ δεν θα μπορούσε να μείνε ασχολίαστο βέβαια και από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι ανάρτησαν πλήθος χιουμοριστικών σχολίων.

«Αυτό που περιμένω στα σοβαρά να μου πέσει το Τζόκερ το λες και απελπισία…#tzoker», αναφέρει κάποιος χρήστης ενώ ένας άλλος σημειώνει: «Έτσι πως πάει το #tzoker την μαζεύουμε την επόμενη δόση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου