Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τέλος ο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό



Η θέση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν εξαιρετικά επισφαλής στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα. Το μεσημέρι της Κυριακής ήρθε και το διαζύγιο με μια…




λιτή ανακοίνωση, που κάνει γνωστό πως στον πάγκο της ομάδας μέχρι νεωτέρας θα βρίσκεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μέλος του τεχνικού τιμ από εποχής Πεδουλάκη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον οποίο κι ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Την ευθύνη των προπονήσεων, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ιβάνοβιτς, θα έχει ο κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Σύμφωνα με το Eurohoops, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι η λύση που εξετάζεται από τους «πράσινους» ως αντικαταστάτης και μάλιστα αναφέρεται πως ήδη έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που ήταν πέρσι ο αντικαταστάτης, εξετάστηκε ως λύση αρχική, αλλά φαίνεται πως δεν θα είναι αυτός που θα αποτελέσει τον πρώτο προπονητή μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο «δράκος» θεωρείται ιδανικός για να καθοδηγήσει μια ομάδα που θέλει να αναδείξει πολλούς Έλληνες παίκτες, ενώ έχει περάσει από το «τριφύλλι» από το 1994 μέχρι το 1996 την Ευρωλίγκα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος. Όταν ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού (και ταυτόχρονα ήταν στην Εθνική), υπήρχε ρήξη στη σχέση του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και φαίνεται πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου