Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Παραμένει άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Παραμένει άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στις ανατολικές και νότιες κυρίως ηπειρωτικές περιοχές πιθανόν...




να είναι πρόσκαιρα ισχυρά και αναμένεται μικρή πτώση της θεμοκρασίας στα βόρεια.

Αττική
καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα αρχικά στη Θράκη και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στη Θράκη βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο ιόνιο 7 και βαθμιαία μέχρι 8 μποφόρ. θερμοκρασία: από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες . άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου