Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Athens Flying Week 2015: Το εντυπωσιακό air-show επιστρέφει στον αττικό ουρανό


Το μεγαλύτερο αεροπορικό event στην Ελλάδα επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά, με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα αεροπορικών επιδείξεων που κόβουν την ανάσα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.


Για ακόμη μια φορά, εντυπωσιακά αεροπλάνα και μερικοί από τους καλύτερους πιλότους θα βρεθούν στον αθηναϊκό ουρανό πραγματοποιώντας μοναδικά ακροβατικά.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την παράσταση αναμένεται να κλέψει το διήμερο αεροπορικών επιδείξεων (12-13 Σεπτεμβρίου) στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, όπου μερικοί από τους καλύτερους πιλότους και τα εμπειρότερα σμήνη θα σκίσουν και πάλι τους ελληνικούς αιθέρες.

Μερικές από τις μέχρι τώρα επιβεβαιωμένες συμμετοχές στο φετινό Athens Flying Week είναι οι: Air Club Hawks of Romania (Ρουμανία), Blu Circle Team (Ιταλία), Hellenic Air Force (Ελλάδα), Polish Air Force Orlik (Πολωνία), Belgian Air Force Solo Display (Βέλγιο), WeFly! Team (Ιταλία), Melissa Pemberton (H.Π.Α.), Royal Saudi Air Force Saudi Hawks Display Team (Σαουδική Αραβία), κ.α.

Οι αεροπορικές επιδείξεις στο αεροδρόμιο του Τατοΐου θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί (Σάββατο και Κυριακή) και θα διαρκέσουν έως τις 18.30.

Επιγραμματικά το φετινό Athens Flying Week θα περιλαμβάνει:

- Το κυρίως 2ήμερο Air-Show στο αεροδρόμιο Τατοΐου
- Αεροπορική στατική έκθεση
- Διαφορετικές ζώνες με ανάλογη διακύμανση κόστους εισόδου, ώστε να επιλέξετε εσείς τον τρόπο που θα παρακολουθήσετε το show
- Καταστήματα με αναμνηστικά δώρα
- Υπαίθρια bar για φαγητό και καφέ
- Περίπτερα για τους sponsors, όπου μπορείτε να επισκέπτεστε για να γνωρίσετε τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους
- Παιδότοπο σε απόλυτα ασφαλή χώρο
- Ελεύθερο parking

Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα με τη ζώνη που θα επιλέξετε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο Viva.gr.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, Ιανός, Reload Stores, καταστήματα Public, καταστήματα Παπασωτηρίου, Media Markt, Seven Spots, 11876


Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου