Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η Samsung εγκαινιάζει τους ασύρματους φορτιστές



Ξεχάστε τα καλώδια και τις θύρες USB, η Samsung θα ενσωματώσει στην τελευταία οθόνη της S24E370DL Full -HD, 24 ιντσών και στο 27 ιντσών panel S27E370DS, ένα σύστημα ασύρματης φόρτισης.



Με τις δύο νέες οθόνες επιθυμούν μάλλον να παροτρύνουν τους χρήστες να κρατήσουν το smartphone τους πιο κοντά στο πρόσωπό τους ενώ κάθονται μπροστά από τους υπολογιστές τους. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα πολύ χρήσιμο feature για εκείνους που επιστρέφουν σπίτι ή στη δουλειά και βρίσκονται κατευθείαν μπροστά από τις οθόνες τους.

Οι νέες οθόνες θα κυκλοφορήσουν από την διάσημη εταιρεία στο IFA Berlin, όπου ο «κορεατικός γίγαντας» θα παρουσιάσει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των monitor της.

Απ’ όσο γνωρίζουμε, οι οθόνες της Samsung, θα ενσωματώνουν την τεχνολογία AMD FreeSync και γωνία 178 μοιρών, που κατασκευάστηκε για current-gen games. Για δύο, non-4K gaming monitors, οι οθόνες κυκλοφορούν με κάποια άκρως ενδιαφέροντα features που θα κάνουν το συμβιβασμό να αξίζει τον κόπο.

Απολαμβάνοντας ένα εύχρηστο φορτιστή μπαταρίας smartphone ενώ γνωρίζετε ότι θα πρέπει να αντικαταστήσετε την οθόνη σας σε μόλις ένα ή δύο χρόνια, όταν η ψυχαγωγία 4K γίνεται απολύτως mainstream, θα κάνετε την επένδυσή σας να αξίζει το κόστος της.

Τα νέα σχέδια έχουν καθαρές γραμμές, είναι λευκά και γυαλιστερά, και κυκλοφορούν με μια πολύ χρήσιμη βάση για την ασύρματη φόρτιση της μπαταρίας. Η Samsung θα αποκαλύψει πλήρως τις δύο οθόνες της στην έκθσεη IFA στο Βερολίνο το Σεπτέμβριο.



Πηγή: SecNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου