Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Προωθούν τον κρητικό ντάκο σε Γερμανούς αγοραστές



Το γνωστό παραδοσιακό παξιμάδι (ντάκο) «δειγματίζει» σε Γερμανούς αγοραστές το Επιμελητήριο Χανίων. 





Στο πλαίσιο αυτό οργανώνει στις 2 και 3 Νοεμβρίου συναντήσεις εκπροσώπων κρητικών εταιρειών τροφίμων και ποτών με Γερμανούς αγοραστές - χονδρεμπόρους - διανομείς.

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χανίων υλοποιείται σε συνεργασία με την «Simply Hellas GmbH», στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ενημέρωση και προβολή των τοπικών αγροτοδιατροφικών προϊόντων στις αγορές της Ευρώπης.

Στις συναντήσεις θα προωθηθεί με δειγματοδιανομή ως κεντρικό προϊόν το παξιμάδι (ντάκος) με αντίστοιχο προωθητικό υλικό των παράγωγων προϊόντων που το συμπληρώνουν ως έδεσμα της κρητικής διατροφής και θα δοθεί στους αγοραστές, χονδρεμπόρους, διανομείς.

Η διοργάνωση των συναντήσεων θα γίνει υπό την αιγίδα του Επιμελητήριου το οποίο και θα επιδοτήσει τη συμμετοχή των επιχειρηματιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου οι Κρητικές παραγωγικές εταιρείες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα καταγραφούν και θα γίνει προέγκριση συμμετοχής, βάσει ενδιαφέροντος. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής. Σε κάθε ομάδα παραγωγών μπορούν να υπάρχουν 4-5 ομοειδείς συμμετοχές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο e-mail: epimel@chania-cci.gr ή epixeirin@chania-cci.gr .


Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου