Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

“Αφιερωμένη στον πατέρα μου”

haratsis

Ο Κάδμος έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα της Θήβας έχει αποκτήσει...






 εμπειρία από την περσινής συμμετοχής στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία και επιθυμεί φέτος να πρωταγωνιστήσει στον δεύτερο όμιλο του Νότου.

Μετά την εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί του Σπόρτιγκ, ο Κάδμος πέρασε σαν σίφουνας από την Κρήτη, συντρίβοντας τον Κύδωνα με 67-49. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Χαρατσής, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη.

Ο αρχηγός του Κάδμου μίλησε στο eBasket.gr για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ αφιέρωσε τη νίκη και την εμφάνιση του στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι από τη ζωή.

“Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος να έχουν μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα”, ήταν τα πρώτα λόγια του και συνέχισε για τη νίκη επί του Κύδωνα.

“Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη στην Κρήτη και αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι από την αρχή, πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, καθώς οι γηπεδούχοι προέρχοταν από εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα και θέλανε οπωσδήποτε τη νίκη στο πρώτο τους παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους, όπως και αποδείχτηκε γιατί στο ξεκίνημα του αγώνα μείναμε με 7 πόντους πίσω στο σκορ.

Η συνέχεια, όμως, ήταν διαφορετική γιατί όλα τα παιδιά συγκεντρωθήκαμε στο πλάνο που έπρεπε να ακολουθήσουμε και έτσι επιβάλαμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι, αναγκάζοντας τον Κύδωνα να κάνει πολλά λάθη, τα οποία και εκμεταλλευτήκαμε, παίρνοντας σχετικά εύκολα ακόμια μία νίκη. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, έπαιξε και η εμπειρία που έχει αποκτήσει η ομάδα πλεόν στο να μην πληρώνει τα λάθη της περσινής χρονιάς στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου ενά έπαιζε πολύ καλά, δεν μπορούσε στο τέλος να φύγει με τη νίκη.

Για το ξεκίνημα του Κάδμου: “Η ομάδα φέτος έχει ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά με 2/2 και αυτό κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει με το ότι πλέον παίζουμε για την ουσία που είναι η νίκη και μόνο. Όλα τα παιδιά είμαστε μία πολύ καλή παρέα και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία και νιώθουμε έτοιμοι να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και δίπλα μας έχουμε πάντα τόν έκτο μας παίκτη που είναι ο κόσμος μας.

Στο σημείο αυτό θελώ να πω για άλλη μία φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που ακολούθησαν την ομάδα στην Κρήτη. Είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας, ο κόσμος να κάνει τόσα έξοδα για ένα τόσο μακρινό ταξίδι από την αγάπη του προς την ομάδα μας”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Η συνέχεια είναι δύσκολη γιατί ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι στο ιστορικό Μαρούσι στην έδρα μας. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε πάνω στον αντίπαλο, ώστε να κάνουμε ακόμα μία μεγάλη νίκη μέσα στη Θήβα. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα είμαστε έτοιμα την Κυριακή και μαζί με τον κόσμο της Θήβας θα δώσουμε μία πολύ μεγάλη μάχη.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο φέτος γιατί δεν υπάρχουν μεγάλα φαβορί και έτσι δεν μπορείς να προκαθορίσεις κανένα αποτέλεσμα. Οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή στη σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, έτσι ώστε στο τέλος να έχουμε πετύχει κάτι πολύ καλό”.

Για τις εμφανίσεις του: “Προσωπικά έχω δουλέψει πολύ σκληρά φέτος το καλοκαίρι, ώστε να εμφανιστώ έτοιμος στο πρωτάθλημα, αλλά ένα πολύ άσχημο γεγονός που μου συνέβει λίγο πριν την προετοιμασία, όπου και έχασα απροσδόκητα τον πατέρα μου από τη ζωή, με πήγε πολύ πίσω ψυχολογικά κυρίως. Το παιχνίδι στην Κρήτη ήταν δύσκολο για μένα, γιατί το συγκεκριμένο γεγονός το έζησαμ όταν ήμουν εκεί το καλοκαίρι.

Οπότε μέσα μου ήθελα πολύ τη νίκη αυτή για έναν λόγο παραπάνω. Να την αφιερώσω στον πατέρα μου, σ’ εκείνον που πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους ανθρώπους της διοίκησης για τη στήριξη που είχα εγώ και η οικογένειά μου σ’ όλο αυτό το διάστημα. Ο Κάδμο είναι μία μεγάλη οικογένεια και αυτό φαίνεται κυρίως στα δύσκολα”.






Πηγή: ebasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου