Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: Συγκέντρωση και διάθεση τα "κλειδιά" μας



Απολύτως ικανοποιημένος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς από την απόδοση και φυσικά από τη νίκη της ομάδας του επί της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Πινάρ Καρσίγιακα, που ήταν η πρώτη στη φετινή Ευρωλίγκα.


«Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά απόψε. Παίξαμε εξαιρετικά στην πρώτη περίοδο, εν αντιθέσει με την αντίστοιχη πρώτη περίοδο απέναντι στον Ολυμπιακό. Στις επόμενες τρεις περιόδους παίξαμε καλή άμυνα και αυτό μας έδωσε ώθηση να αποδώσουμε εξαιρετικά» σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Ο Γκιστ ήταν εκπληκτικός. Έκανε απίστευτο παιχνίδι, ίσως το καλύτερο της καριέρας του. Ο Διαμαντίδης διάβασε άψογα κάθε φάση και μαζί με τον Καλάθη έκαναν εκπληκτική δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Η Καρσίγιακα είναι γρήγορη και αθλητική ομάδα. Έχει βάθος στον πάγκο της, έπαιξε εξαιρετικά πριν μια εβδομάδα με την Μπαρτσελόνα και ήμασταν σοβαροί για να τη νικήσουμε» συνέχισε.


Για τα στοιχεία που έκριναν τον αγώνα ανέφερε ότι «η συγκέντρωση και η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μου ήταν κάτι που θα πρέπει να το κρατήσουμε για το μέλλον. Ήταν τα κλειδιά μας. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά είναι φυσιολογικό σε τέτοια επίπεδα. Όταν γυρίζουμε την μπάλα όπως πρέπει, τότε αποδίδουμε πολύ καλό μπάσκετ».

Και ο Τζόρτζεβιτς κατέληξε: «Δύο ψηλοί μας φορτώθηκαν γρήγορα με φάουλ, κάτι που έκοψε λίγο την ώθησή μας. Προοδεύουμε σαν ομάδα και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Οι παίκτες μου βελτιώνουν και την αυτοπεποίθησή τους παιχνίδι με το παιχνίδι, προσπαθούμε να μοιράσουμε τον χρόνο σε όλα τα παιδιά για να είναι πιο φρέσκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου