Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ήπιε τον καφέ του και λήστεψε με ψαλίδι την υπάλληλο



Θέμα χρόνου είναι να συλληφθεί ο δράστης της περίεργης ληστείας που έγινε μέρα- μεσημέρι σε μια καφετέρια στο Βόλο, καθώς όσα έκανε καταγράφηκαν...


 από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού. Ο ληστής, που παλιότερα συνεργαζόταν με την καφετέρια, ήπιε τον καφέ του και μετά απείλησε με... ψαλίδι τη νεαρή υπάλληλο!

Ο γύρω στα 35 δράστης είχε πάει ως πελάτης στην καφετέρια και περίμενε να μείνει μόνη η 19χρονη υπάλληλος. Όταν βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρχαν άλλοι θαμώνες, την πλησίασε, την απείλησε με ένα ψαλίδι που βρήκε κοντά στο ταμείο και ζήτησε τις εισπράξεις. Εκείνη τη στιγμή, μπήκε στο κατάστημα μία γυναίκα και την ακινητοποίησε και αυτήν. Άρπαξε από την ταμειακή μηχανή περίπου 150 ευρώ και διέφυγε με ένα μοτοποδήλατο που είχε αφήσει απ' έξω.

Η 19χρονη εργαζόμενη ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του ληστή, αλλά εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Οι άνδρες της Ασφάλειας που εξέτασαν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, διαπίστωσαν ότι είναι παλιός γνωστός τους από υποθέσεις ναρκωτικών και τον αναζητούν παντού για να τον συλλάβουν.




Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου