Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Νέα εποχή για την Εθνική στο φιλικό με το Μαυροβούνιο

Νέα εποχή για την Εθνική στο φιλικό με το Μαυροβούνιο

Έτοιμη για το «Restart» και ουσιαστικά να γυρίσει την πλάτη στην τραγική αυτή διετία είναι η Εθνική με την εποχή Σκίμπε να ξεκινάει και επίσημα...



από σήμερα, Πέμπτη, με τον φιλικό αγώνα της Εθνικής απέναντι στο Μαυροβούνιο στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» (20:00 OTE Sport 1).

Ο Μάικλ Σκίμπε θέλει να ανανεώσει την «γαλανόλευκη» και αυτό φαίνεται από τις κλήσεις του για αυτούς τους αγώνες, με σκοπό βέβαια την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες, ενώ και ο Κώστας Μανωλάς που είχε χάσει κάποιες προπονήσεις αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, το σύστημα θα είναι το 3-5-2 με τον Καρνέζη στο τέρμα, τους Παπασταθόπουλο, Σιόβα και Μανωλά στην άμυνα, Τοροσίδη, Σάμαρη, Μάνταλο, Πέτσο και Τζαβέλλα στο κέντρο και τον Φορτούνη πίσω από τον Μήτρογλου.

Θυμίζουμε ότι εκτός αυτό αυτόν τον αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει ακόμα ένα φιλικό με την Ισλανδία, την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:30 και πάλι στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου