Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Οι τρεις "νέοι" του Σκίμπε για τα φιλικά!

Εθνική Ελλάδας: Οι τρεις `νέοι` του Σκίμπε για τα φιλικά!

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών για τις φιλικές αναμετρήσεις με Μαυροβούνιο και Ισλανδία.

Τρεις νέοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν το... βάπτισμα του πυρός για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στα παιχνίδια με Μαυροβούνιο (24/3, 20:00) και Ισλανδία (29/3, 20:30), στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο λόγος για τους Απόστολο Βέλλιο, Θανάση Παπάζογλου και Μάριο Οικονόμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Σιόβας, Μόρας, Χολέμπας, Διαμαντάκος και Πέλκας κλήθηκαν μόνο για τον αγώνα με τους Ισλανδούς.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο "Σουίτες Βουλιαγμένης" την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 20:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Μαρτίου.


Οι επιλογές του Σκίμπε:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Ολυμπιακός).

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς, Τοροσίδης (Ρόμα), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Οικονόμου (Μπολόνια).

Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης), Ταχτσίδης (Τζένοα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Σάμαρης (Μπενφίκα).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Μπενφίκα), Καρέλης (Γκενκ), Βέλλιος (Ηρακλής), Παπάζογλου (Κόρτραϊκ).

* Μόνο για τον αγώνα με την Ισλανδία έχουν κληθεί οι: Σιόβας (Ολυμπιακός), Μόρας (Βερόνα), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και Χολέμπας (Γουότφορντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου