Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Σήμερα το πρώτο φιλικό της Εθνικής

Μπάσκετ: Σήμερα το πρώτο φιλικό της Εθνικής

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο και σήμερα (18.15, ΕΡΤ) αντιμετωπίζει την Τουρκία στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο της φιλικό.


Εκτός μάχης είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος κάνει εντατική θεραπεία λόγω του προβλήματος στο πέλμα, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης τις υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα κι αναμένεται το συντομότερο στην Αθήνα για να μπει στις προπονήσεις.

Για την Τουρκία δεν θα αγωνιστεί ο γκαρντ Γκοκσενίλ Κοκσάλ. Στο ρόστερ της Τουρκίας βρίσκονται οι Σεμίχ Ερντέν, Μπάρις Χερσέκ, Εντέρ Αρσλάν, Ομέρ Ασίκ, Σινάν Γκιουλέρ, Τσεντί Οσμάν, Μελίχ Μαχμούτογλου, Ογκούζ Σαβάς, Μπόμπι Ντίξον, Ντογκούς Μπαλμπάι, Φουρκάν Κορκμάζ, Κενάν Σιπάχι, Σαμέτ Γκεγίκ.

Οι Τούρκοι συμμετέχουν σε άλλο όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά στις Φιλιππίνες και θα αντιμετωπίσουν Καναδά και Σενεγάλη, ενώ στη συνέχεια δύο εκ των Γαλλίας, Νέας Ζηλανδίας και οικοδεσποτών.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ με το ίδιο εισιτήριο οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν και τον αγώνα της Εθνικής Νέων Ανδρών με την Ουκρανία (16.00).

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και την Κυριακή στις 14.00 στην Κωνσταντινούπολη, ενώ δύο μέρες μετά η Εθνική θα δώσει το τελευταίο της φιλικό, στο Βελιγράδι, κόντρα στη Σερβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου