Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Το σχόλιο Καραπαπά για το διαζύγιο με Σίλβα



Μια ανάρτηση στο facebook από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ρίχνει λίγο φως στην αιφνιδιαστική αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος των «ερυθρόλευκων» ισχυρίστηκε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν «φευγάτος» από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και ως εκ τούτου η ομάδα δεν θα μπορούσε να παίξει σε κλίμα αβεβαιότητας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όταν μια ομάδα ακούει από τον προπονητή της την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ότι δεν αισθάνεται καλά και θέλει να φύγει, χωρίς μάλιστα να υπάρχει σοβαρός λόγος, αλλά προσωπικοί του λόγοι (αυτό είπε), τότε η ομάδα έχει μια και ΜΟΝΟ επιλογή. Δεν μπορεί να παίξει σε ένα μήνα τους προκριματικούς με αβεβαιότητα!» ανέφερε.

«Βρίσκει προπονητή με το μαχαίρι στα δόντια που θα παλέψει 100% και το μυαλό του θα είναι μόνο εδώ! Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Βίκτορ Σάντσεθ που ποτέ δεν έφυγε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!» ήταν η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ.





Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου