Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Εξαιρετικός για 45 λεπτά ο Παναθηναϊκός με Τσβόλε (4-0)



Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-0 την Τσβόλε στην πρόβα τζενεράλε των «πρασίνων» ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.


Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έδειξε εξαιρετικές αρετές μεσοεπιθετικά, πέτυχε 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και με την εμφάνισή της απέδειξε ότι είναι πανέτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις που έρχονται, αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Δημιουργικά, το «τριφύλλι» έδειξε γι΄ άλλη μια φορά ότι μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα από τους παίκτες που αποκτήθηκαν, με πρώτο και καλύτερο τον Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή. Αμυντικά οι γηπεδούχοι είχαν κάποια μικροπροβλήματα στο ξεκίνημα του ματς, αλλά με το πέρασμα του αγώνα διορθώθηκαν και σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Γουακάσο. Ο Γκανέζος μέσος ήταν απολαυστικός στο διάστημα που αγωνίστηκε, πολύ γρήγορος με τη μπάλα, καλός χειριστής, ενώ συνδύασε την πολύ καλή του εμφάνιση με ένα εξαιρετικό γκολ (40΄) με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο (3-0). Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 27΄ με το βολέ του κορυφαίου τους παίκτη στο πρώτο 45λεπτο, Κριστιάν Λεντέσμα, ενώ στο 37΄ από την ασίστ του Χουλτ, ο Λουντ «εκτέλεσε» από κοντά τον Φαν ντερ Χαρτ.

Οι «πράσινοι» κατέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη, παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο γκολ με τον Μάρκους Μπεργκ (65΄) μετά την εξαιρετική ασίστ του Βιγιαφάνιες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Στιλ (83΄ Ο.Βλαχοδήμος), Μέστο (64΄ Ρέις), Ιβάνοφ, Κουτρουμπής (64΄ Μολέντο), Χουλτ (74΄ Νάνο), Ζέκα (73΄ Στάικος), Λουντ, Λεντέσμα (79΄ Π. Βλαχοδήμος), Γουακάσο (64΄ Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (64΄ Βιγιαφάνιες), Μπεργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου