Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ο Λε Ταλέκ... τσάκισε τον Ολυμπιακό! Νικητής ο Ατρόμητος!

Ο Λε Ταλέκ... τσάκισε τον Ολυμπιακό! Νικητής ο Ατρόμητος!

Ο Λε Ταλέκ με δύο γκολ "σκότωσε" τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχασε από τον Ατρόμητο 3-1 στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου.


Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εμφάνισε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο πρωταθλητής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο τρίτο λεπτό ο Ντουρμάζ δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος γρήγορα ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν να προκαλούν προβλήματα στην άμυνά του. Στο 22' ο Σεμπά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 26' ο Ντουρμάζ. Ενα λεπτό μετά ο Ούμπιδες βρήκε τον Μπίτολο κι αυτός έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 33ο λεπτό. Ο Ντουρμάζ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Μιλιβόγεβιτς που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές των προπονητών και οι δοκιμές έριξαν το ρυθμό του αγώνα. Στο 55' ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα στην κεφαλιά του Μπουχαλάκη, ενώ στο 68' ο Κεϊτά αστόχησε με κεφαλιά.

Στο 73' ο Κατράνης έβγαλε από τα αριστερά κι ο Λε Ταλέκ από κοντά έκανε το 2-1, ενώ στο 84' ο Λημνιός με ατομική προσπάθεια έδωσε στον Γάλλο που έγραψε το 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας):
Γκορμπούνοφ (46' Παπαδόπουλο), Κιβρακίδης (46' Κοντοέ), Ζησόπουλος (46' Γκουγκούδη), Λαζαρίδης (46' Φυτανίδη), Μπίτολο (46' Μπαστακό), Μπαγκά (46' Κεϊτά), Μπρίτο (46' Κατράνη), Ούμπιδες (46' Λημνιός), Ματέι (46' Στόιτσεφ), Γροντής (46' Ντιγκινί), Παπαδόπουλος (46' Λε Ταλέκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ):
Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (46' Μαζουακού), Μανιάτης (46' Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (64' Κασάμι), Ντουρμάζ (46' Φορτούνης), Σεμπά (64' Πάρντο), Ιντέγε.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου