Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Σκάλωσε... στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός! Χωρίς χημεία κόντρα στη Χάποελ

Σκάλωσε... στο `Καραϊσκάκης` ο Ολυμπιακός! Χωρίς χημεία κόντρα στη Χάποελ

Η πρώτη κριτική ασκήθηκε από τους ίδιους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Το εντός έδρας 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και ειδικά η κακή του παρουσία δεν άρεσαν σε κανέναν...



 και οι "ερυθρόλευκοι" φίλαθλοι που προφανώς ανησυχούν για τη ρεβάνς αποδοκίμασαν την ομάδα.

Δείτε το live

Η παρουσία του Ολυμπιακού έκανε έξαλλο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα στους παίκτες στους οποίους είπε ότι θα πάνε στα σπίτια τους αν δεν πάρουν την πρόκριση.

Η Χάποελ έπαιξε αμυντικά (παρατάχθηκε με τρεις στόπερ) και πήρε αυτό που ήθελε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έπασχε και στην επίθεση.

Στο 2' απείλησε η αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Νουακέμε, έπειτα από λάθος του Φιγκέιρας.
Ο Ολυμπιακός διατηρούσε την κατοχή, όμως είχε πολλά προβλήματα στο κέντρο και εμφάνιζε αδυναμία να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Οι προσπάθειες των Φορτούνη (20', 22') και Σεμπά (24') ήταν άστοχες.
Η Χάποελ στο 38' απείλησε με τον Μπρουν, τον οποίο σταμάτησε ο Μποτία, σώζοντας τον Ολυμπιακό. Λίγο μετά ο Ολυμπιακός έχασε τον Σιόβα, που τραυματίστηκε.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, αν και κακός, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ομως, δεν μπορούσε να στριμώξει την αντίπαλό του.
Η μοναδική με αξιώσεις φάση ήταν αυτή στο 88', όταν ο Σεμπά άλλαξε με τον Μιλιβόγιεβιτς και το σουτ του δεύτερου το απέκρουσε δύσκολα ο Γκόρερ. του Σέρβου μέσου.
Δύσκολη ήταν κι η απόκρουση του Καπίνο στο σουτ του Νουακέμε.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ):
Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (λ.τ. 39' Ντα Κόστα), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.
Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπακχάρ):
Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα, Μπάρντα, Ταά, Μπρουν, Μέλικσον (76' Ράντι), Νουακέμε, Όγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου