Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μπέντο στο ματς με τη Βέροια

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μπέντο στο ματς με τη Βέροια

Στο πρώτο τους ματς στο φετινό πρωτάθλημα έχουν κάνει focus στον Ολυμπιακό, το οποίο είναι την Κυριακή (11/09, 20:30) με τη Βέροια, με τον Πάουλο Μπέντο να έχει αρκετά πράγματα...



 στο μυαλό του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, αλλά φαίνεται πως δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις.

Πάντως, είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις από τον Πορτογάλο τεχνικό που φυσικά έχουν ποδοσφαιρική λογική. Ο Καπίνο θεωρείται σίγουρος κάτω από τα δοκάρια. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει ανεβάσει ρυθμούς τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Οπότε, ο Φιγκέιρας θα αγωνιστεί δεξιά και Ντε Λα Μπέγια θα είναι αριστερά. Πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί από την αρχή έχει ο νεαρός, Παναγιώτης Ρέτσος, έχοντας στο πλευρό του έναν εκ των Μποτία και Ντα Κόστα. Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς δείχνουν να έχουν καπαρώσει θέση στον άξονα. Μαρίν, Σεμπά και Ελιουνούσι «παλεύουν» για τις δύο θέσεις στα «φτερά».

Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Φορτούνης διεκδικούν τη θέση πίσω από τον φουνταριστό, με τον Αργεντινό να έχει προβάδισμα, καθώς δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος και πιθανόν να μην επιστρέψει… φρέσκος.

Στη θέση του φορ ο Όσκαρ Καρντόσο, έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί από τον Ιντέγε αν και δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που ενσωματώθηκε στους «ερυθρόλευκους».



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου