Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Εβδομάδα αλλαγών στον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα αλλαγών στον Παναθηναϊκό

Πέραν του ρόστερ, αλλαγές θα γίνουν, ως γνωστόν, και σε σημαντικά πόστα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είναι σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή ύστερα...από τη λύση της συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που κατείχε τη συγκεκριμένη θέση μέχρι πρόσφατα.

Τα δύο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Κώστα Αντωνίου (όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το περασμένο Σάββατο) που έχει περάσει από την εν λόγω θέση στο «τριφύλλι» και του Νίκου Λυμπερόπουλου που κατείχε το συγκεκριμένο πόστο στην ΑΕΚ. Στην παρούσα φάση φέρεται να έχει προβάδισμα ο πρώτος, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», αλλά πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει, διότι όλα είναι ρευστά. Άλλωστε τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, διότι σήμερα (19/12) ή αύριο θα υπάρξουν ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να κλείσει η υπόθεση.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σημειωθεί και κάποια έκπληξη και να προσληφθεί κάποιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, το όνομα του οποίου δεν έχει ακουστεί ή γραφτεί.

Παράλληλα, εντός της ημέρας θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του υπεύθυνου Ακαδημιών. Αρχικά, θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σαμαρά και στη συνέχεια θα γνωστοποιηθεί το όνομα του διαδόχου του, με τον Τάκη Φύσσα να είναι το ακλόνητο φαβορί.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia