Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ Άρης

Μπάσκετ: Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ Άρης

Κοντά σε παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του μπασκετικού Άρη.


Κίνηση ενταγμένη στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης των «κίτρινων», που «τρέχει» όχι μόνο σε περίοδο εορτών. Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι καλαθοσφαιριστές του μοίρασαν δώρα και πολλά χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς στην Παιδιατρική και την Παιδοχειρουργική Πτέρυγα του ιδρύματος, ευχόμενοι σε όλους να βρίσκονται το ταχύτερο δυνατό στα σπίτια τους.

«Αυτή η επίσκεψη, που έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο από τον Άρη, δίνει κουράγιο και πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά μας. Δεν ξέρετε πόσο περιμένουμε αυτήν την επίσκεψη. Η σχέση μας με τον Άρη είναι πολύ στενή. Η μπάλα που μας είχε προσφέρει ο Άρης πριν από χρόνια ακόμα κοσμεί την αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου. Είναι μεγάλη χαρά μας να έχουμε την ομάδα του Άρη εδώ και της ευχόμαστε να συνεχίσει τις αγωνιστικές επιτυχίες» ανέφερε, καλωσορίζοντας τους «κίτρινους», ο πρόεδρος του νοσοκομείου Βασίλης Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia