Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Επέστρεψε στη βάση του ο ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Επέστρεψε στη βάση του ο ΠΑΟΚ

Με την πρόκριση για τους «16» του Champions League στις αποσκευές του επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη από το Βελιγράδι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.


Η αποστολή έφτασε αργά το μεσημέρι στη συμπρωτεύουσα και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του μετακινήθηκαν για το PAOK Sports Arena, για να βάλουν αρχή στην προετοιμασία τους για το μεθαυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, για τη 19η αγωνιστική της Α1, με την ΑΕΚ.

Σημαντικό για τον Ελληνα τεχνικό αποτελεί το ότι δεν μετρά απώλειες μετά το ματς με την Παρτίζαν (22/2), που έδωσε το… εισιτήριο για την επόμενη φάση στη νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA, με συνέπεια να μπορεί να υπολογίζει σε όλο το υλικό του για τη μάχη με την Ενωση.

Στο Βελιγράδι έμεινε ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου», Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει οδικώς από τη σέρβικη πρωτεύουσα.

Στα αξιοσημείωτα, δε, της αναχώρησης της αποστολής, ήταν η συνάντηση στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Ο άλλοτε Ιταλός αρχηγός του ΠΑΟΚ, νυν τζένεραλ μάνατζερ της Βαρέζε, ταξίδεψε στη γείτονα χώρα για πρωτάθλημα μπάσκετ σε επίπεδο εφήβων και βρέθηκε με τους «ασπρόμαυρους», έχοντας εγκάρδιο χαιρετισμό με όλους, στην αίθουσα αναχωρήσεων του «Νίκολα Τέσλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου