Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Μπουρούσης: «Να κρατήσουμε το καλό κλίμα που έχουμε από την πρώτη μέρα»Για το «νέο αίμα» της εθνικής ομάδας μπάσκετ μίλησε με κολακευτικά σχόλια ο Γιάννης Μπουρούσης στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.


Ο διεθνής σέντερ, όντας ο παλαιότερος, πλέον, παίκτης της «γαλανόλευκης», αναφέρθηκε στο «δέσιμο» που υπάρχει στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους νέους παίκτες που κλήθηκαν ενόψει του Eurobasket 2017.

«Εδώ μαζευτήκαμε για να κάνουμε μια κοινή δουλειά και όχι για να μετράμε τις συμμετοχές μας. Δεν έχω πρόβλημα να βγω μπροστά για τα καθήκοντα του αρχηγού, ποτέ δεν είχα πρόβλημα να βγαίνω μπροστά. Ούτε όμως και νιώθω ένα ξεχωριστό βάρος.

Ξέρω να πω δυο πρακτικά πράγματα στα νεότερα παιδιά, νιώθω ότι μπορώ με τον τρόπο μου να βοηθήσω στην προσαρμογή κάποιων, έχω μια εμπειρία που μπορεί να χρησιμεύσει στην καθημερινότητα, αλλά αυτό είναι όλο. Στο παρκέ τον ίδιο ιδρώτα πρέπει να βγάλω με όλους, να μην πω και περισσότερο», τόνισε ο μέχρι πρότινος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Για το πως βλέπει την νέα γενιά της Εθνικής Ανδρών: «Κατ' αρχάς είναι και ο Γιώργος ο Πρίντεζης μαζί, με μικρές διαφορές, αλλά πλέον και η επόμενη γενιά από εμάς δεν είναι πρωτόβγαλτα παιδιά, έχουν μεγάλες παραστάσεις και από τις ομάδες τους και φυσικά από την Εθνική.

Δόξα τω Θεώ, βγάζει παίκτες το ελληνικό μπάσκετ ακόμα, είδαμε πριν λίγες μέρες και την ομάδα των Νέων στην Κρήτη και μπράβο τους για όσα πέτυχαν. Έχουμε συνέχεια, υπάρχει όρεξη, υπάρχει ποιότητα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Όσον αφορά τους στόχους με την Εθνική τόνισε: «Ο αθλητισμός δεν γίνεται... κατά παραγγελία. Θέλει δουλειά, θέλει κόπο, θέλει τρόπο, θέλει και τύχη. Έχω την ευλογία να έχω ζήσει μεγάλες χαρές και μετάλλια με τις Εθνικές ομάδες. Έχω περάσει και πίκρες, αλλά ήμουν ήσυχος με τη συνείδησή μου ότι προσπάθησα. '

Αυτό είναι το πρώτο που θέλω και φέτος, να κάνουμε καλή δουλειά, να βγάλουμε όσα μπορούμε, να το παλέψουμε όπως μπορούμε. Ναι, εννοείται ότι θέλω και την ανταμοιβή, αν όλα γίνουν σωστά. Αλλά να καθόμαστε από τώρα να αγχωνόμαστε και κυρίως να καθόμαστε ννα σκεφτόμαστε το τι θα πει ο καθένας, θα ήταν ανόητο ειδικά για μένα που έχω ζήσει πολλά.

Καλά να είμαστε λοιπόν, να δουλέψουμε σωστά και να κρατήσουμε το καλό κλίμα που έχουμε από την πρώτη μέρα και θα δούμε. Μόνο να ξέρουν όλοι ότι όσοι είμαστε εδώ, το κάνουμε με την ψυχή μας και το κάνουμε για να τελειώσουμε με χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia