Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

«Έδεσε» κι επίσημα τον Χουλτ ο Παναθηναϊκός

«Έδεσε» κι επίσημα τον Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Με το «τριφύλλι» στο στήθος θα αγωνίζεται μέχρι το 2020 ο Νίκλας Χουλτ, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επέκτεινε τη συνεργασία... του με τους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Νίκλας Χουλτ. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με το Τριφύλλι κατά ένα χρόνο σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι».

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Χουλτ έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος και έτοιμος για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις με το τριφύλλι στο στήθος:

«Νιώθω πολύ καλά. Ήταν μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω ακόμα τρία χρόνια στην ομάδα. Ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι με τον προπονητή μας και τις προσθήκες που γίνονται, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο.

Είναι κάπως σαν επιβράβευση για μένα. Έκανα μια καλή σεζόν εδώ, έπαιξα πολλά παιχνίδια και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα γιατί κέρδισα και τη συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα. Αποτελεί πρόκληση για μένα να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και πιστεύω ότι την εφετινή σεζόν θα είμαι ακόμα καλύτερος γιατί έκανα καλή προετοιμασία και εάν είμαι υγιής θα κάνω ένα βήμα παραπάνω στην αγωνιστική παρουσία μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia