Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Οδηγήστε τα νέα Husqvarna και πάρτε τα όλα ..σβάρνα!

Οδηγήστε τα νέα Husqvarna και πάρτε τα όλα ..σβάρνα!

Τιμώντας το πέρασμα της Husqvarna σε μία νέα εποχή, η Ελληνική αντιπροσωπεία προσκαλεί όλους τους λάτρεις της οδήγησης εκτός δρόμου σε μία σειρά τεσσάρων...



 μοναδικών εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Ιωάννινα.



Με την εκκίνηση να δίνεται το Σάββατο 28 Οκτωβρίου από τα περίχωρα της πρωτεύουσας, στην Πεντέλη, τα διαθέσιμα μοντέλα θα είναι έτοιμα να δοκιμαστούν σε μία ειδικά προετοιμασμένη διαδρομή εκτός δρόμου. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, με το στόλο να μεταφέρεται την αμέσως επόμενη μέρα στις Σέρρες (5/11), ενώ μια εβδομάδα μετά, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στα Ιωάννινα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλοι οι λάτρεις του enduro θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από το μοναδικό τρόπο λειτουργίας και την ασύγκριτη φιλικότητα των νέων δίχρονων TE 250i και TE 300i με σύστημα ψεκασμού στην τροφοδοσία τους. Παράλληλα, η πολυνίκης σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο Husqvarna FC 450 θα περιμένει τους fan του motocross για να τους χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης.



Οι μοτοσυκλέτες που θα είναι διαθέσιμες για δοκιμή είναι οι TE 250i, TE 300i, FC 450 και 701 Enduro. Οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κλπ), να είναι άνω των 15 ετών (έως 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα και να υπογράψουν τη σχετική δήλωση παραλαβής και αποποίησης. Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ενώ κανείς δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει δική του μοτοσυκλέτα στο χώρο διεξαγωγής του test ride.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ και για δηλώσεις συμμετοχής εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου