Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

«Σάρωσε» ο Αντετοκούνμπο, δεύτερος σε ψήφους στο All Star Game



Ένα χρόνο μετά την παρθενική συμμετοχή του σε All Star Game του ΝΒΑ, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που το κατορθώνει, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος...



να λάμψει για δεύτερη συνεχή φορά δίπλα στους καλύτερους του κόσμου, ξανά ως βασικός.

Οι δέκα starters του All Star Game 2018 (18/2, Λος Άντζελες) έγιναν γνωστοί, με τον νεαρό φόργουορντ όχι απλά να βρίσκεται στη λίστα αλλά να το έχει πετύχει ως δεύτερος στις προτιμήσεις του κοινού, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να υπερισχύσει για περίπου 100.000 του Αντετοκούνμπο, που συγκέντρωσε 2.530.211 ψήφους από τους φιλάθλους, έναντι 2.638.294 του «Βασιλιά».

Οι παίκτες του ΝΒΑ έδωσαν στον Γιάννη περισσότερες ψήφους από τον ΛεΜπρον (226 έναντι 220), ενώ στην ψηφοφορία των Media οι δύο παίκτες είχαν από 99 ψήφους!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα είναι αρχηγός στην Ανατολή και ο Στεφ Κάρι στη Δύση και πλέον οι δυο τους θα επιλέξουν από τους οκτώ εναπομείναντες starters τους παίκτες που θα συμπληρώσουν τις πεντάδες τους.

Από φέτος καταργείται το παιχνίδι Ανατολή – Δύση και παίκτες από διαφορετικές περιφέρειες μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα. Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν στις 23 Ιανουαρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα γίνουν γνωστά τα ρόστερ.

Οι άλλοι τρεις starters της Ανατολής είναι οι, Κάιρι Ίρβινγκ, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Τζοέλ Εμπίντ, ενώ οι τέσσερις της Δύσης αφορούν στους, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου