Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Συμφώνησε με ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος

Συμφώνησε με ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θεωρείται παρελθόν από τον Άρη και θα... κατηφορίσει στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την μία μεταγραφή Έλληνα παίκτη μεταξύ των ομάδων της Basket League, η ΑΕΚ θα κάνει την προσθήκη της!

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει από τον Άρη, για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους, και όπως όλα δείχνουν, θα... κατηφορίσει στην Αθήνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Βασίλισσα».

Οι «κιτρινόμαυροι» εδώ και λίγο καιρό βρίσκονταν σε αναζήτηση παίκτη στο «4» και τελικά τον βρήκαν στο πρόσωπο του διεθνή φόργουορντ.

Εδώ και λίγες ημέρες υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και η μεταγραφή του 33χρονου παίκτη στην ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Το τυπικό σκέλος θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή των ομάδων από το εξωτερικό (Πολωνία και Γερμανία), όπου βρίσκονταν για υποχρεώσεις στο Champions League.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιτούσαν στην αγορά και για ξένο παίκτη, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε κάτι και προτίμησαν να καταλήξουν στην εμπειρία που έχει να προσφέρει ο Βασιλόπουλος τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα.





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου