Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Επιστροφή… με οργανωμένους στο αεροδρόμιο! «Μπράβο, σας στηρίζουμε»

Παναθηναϊκός: Επιστροφή… με οργανωμένους στο αεροδρόμιο! «Μπράβο, σας στηρίζουμε» | Newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το φετινό του “ταξίδι” στην Euroleague, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Final Four του Βελιγραδίου, χάνοντας με 3-1 τη σειρά των πλέι οφ



από τη Ρεάλ. Το “τριφύλλι” πλέον στρέφει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει δίπλα του τους οπαδούς της ομάδας...

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μεγάλη… μάχη με τη Ρεάλ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει το “εισιτήριο” για το Final Four του Βελιγραδίου, έχοντας μεγάλα διαιτητικά παράπονα στο 3ο ματς της σειράς.

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” είδαν την προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους και θέλησαν να δείξουν πως είναι δίπλα της, ενόψει της συνέχειας στην Stoiximan.gr Basket League.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο “Ελ. Βενιζέλος” για να υποδεχθεί το “τριφύλλι”, μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της Euroleague και να «ντοπάρει» παίκτες και Πασκουάλ.

“Μπράβο, σας στηρίζουμε. Όλοι είδαν πώς και γιατί δεν προκριθήκαμε”, ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους οπαδούς, που ζήτησαν στη συνέχεια την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου