Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη μόνο τα ασιατικά κεφάλαια

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη μόνο τα ασιατικά κεφάλαια

Η Μίλαν είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Την αγόρασαν Κινέζοι το 2017 με περισσότερα από 700 εκατομμύρια αλλά η ομάδα δεν άλλαξε… σελίδα.



Είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει να προκριθεί κατ’ ευθείαν στους ομίλους του Europa league. Το champions league, που το έχει κατακτήσει επτά(!!!) φορές, το έχει ξεχάσει.

Το ότι μπαίνουν λεφτά με τη σέσουλα με την εξαγορά της από κάποιον επιχειρηματία, δεν σημαίνει ότι σίγουρα η αμάδα αλλάζει και κυβικά. Ανεβαίνει κλάση.

Κοντά στα 480 εκατομμύρια ξόδεψε μία άλλη κινέζικη φαμίλια και αγόρασε την Ίντερ από Ινδονήσιους, που είχαν πάρει την άλλη τεράστια ομάδα του Μιλάνου το 2013. Σήμερα η Ίντερ στο πρωτάθλημα βλέπει την πλάτη της Ρόμα, της Λάτσιο, της Νάπολι και, βέβαια, της Γιουβέντους.

Ο Αλαφούζος μέχρι προχθές έκανε ραντεβού με Κινέζους, για να δώσει τον Παναθηναϊκό, αλλά ανακοίνωσε πώς συμφώνησε με τον Ταϊλανδό. Το όποιο αλισβερίσι αφορά τον Αλαφούζο και τον οποίον νέο μεγαλομέτοχο. Όχι και τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός που υποφέρει έξι χρόνια με τον Αλαφούζο θα έχει καλύτερη τύχη αν πράγματι ο νέος νταραβεριτζής κινηθεί ορθολογικά, όχι τυχοδιωκτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου