Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για Αραούχο, αλλά δεν είναι η μόνη»

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για Αραούχο, αλλά δεν είναι η μόνη»

Ένα από τα δεδομένα που παραμένουν ανοικτά στην ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο σε αυτήν τη φάση, είναι η παραμονή (ή μη) του Σέρχιο Αραούχο. 



Πριν από λίγο καιρό φαινόταν δεδομένο ότι ο Αργεντινός δεν θα συνεχίσει στην Ένωση, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν με τον υποβιβασμό της Λας Πάλμας.

Ο «Τσίνο» δεν... ψήνεται να ακολουθήσει την ομάδα των Καναρίων Νήσων στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, καθώς είχε βρεθεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχη κατάσταση, με τη συμβολή του στην άνοδο να είναι καταλυτική. Όμως, πλέον, με τις εμφανίσεις του στα κιτρινόμαυρα και την κατάκτηση της Super League, οι στόχοι του είναι εντελώς διαφορετικοί.

Ο Λίτο Χιμένεθ, ένας δημοσιογράφος που έχει πολλές φορές καταπιαστεί με το μέλλον του Αραούχο, αναφέρει μέσω Twitter ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, καθώς όλοι στις τάξεις του συλλόγου θα ήθελαν εκείνος να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα.

Δεν είναι όμοως μόνο ο «δικέφαλος» που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Σύμφωνα με το σχετικό ποστ, πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο φαίνεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους. Πρόκειται για συλλόγους από Κίνα, Μεξικό, ΗΑΕ, Ρωσία, Βέλγιο (αναφέρεται η Μπριζ), Πορτογαλία και φυσικά Αργεντινή.

2464499545218

«Απέρριψα πρόταση για Αραούχο, όλοι οι δανεικοί πωλούνται»

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από τον Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, του επικεφαλής διοίκησης της Λας Πάλμας, υπήρξε αναφορά και στους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα, αλλά παίζουν δανεικοί σε άλλο σύλλογο. Μεταξύ αυτών είναι τόσο ο Αραούχο όσο και ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων» ανέφερε σχετικά: «Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο και ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο». Ωστόσο, διευκρίνησε: «Αν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε μπορεί και να τους πουλήσουμε. Όλοι θα επιστρέψουν όπως σας είπα, αλλά επαναλαμβάνω, αν έρθει μία καλή προσφορά και αποφασίσουμε ότι πρέπει να πουλήσουμε, θα πουλήσουμε. Χθες, απέρριψα μία προσφορά για τον Αραούχο».

Εννοείται ότι ο Ραμίρεθ δεν αποκάλυψε την ομάδα που έκανε πρόταση για τον Αργεντινό επιθετικό, ενώ για την περίπτωση του Λιβάγια τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά για την ΑΕΚ: πληρώνει τη ρήτρα των 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και τον κάνει δικό της. Μάλιστα, από κάποια «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ αναφέρεται ότι έχει ήδη γίνει κάτι τέτοιο και απλώς μένουν οι ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου