Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα και σήμερα

Καιρός: Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα και σήμερα – Δείτε που θα ανοίξουν οι ουρανοί | Newsit.gr

Ο καιρός συνεχίζει να φέρνει βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σήμερα.Ο καιρός για σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και Καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη Μακεδονία. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και Καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη δυτική Πελοπόννησο. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές με εξασθένηση από το βράδυ. Ανεμοι: βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 08-05-2018
Γενικά χαρακτηριστικά – προειδοποιήσεις Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και Καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά όπου πιθανόν θα είναι κατά τόπους Ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia